Джамала скористалася комплексною послугою єМалятко

Прес-офіс
06 липня 2020, 08:48
  Перегляди 2666

Джамала та її чоловік Бекір отримали перші документи для сина Селіма-Герая — свідоцтво про народження, номер платника податків та унікальний номер запису у реєстрі (УНЗР). Усього 7 послуг за однією заявою. 

Зіркова пара витратила лише 20 хвилин на заповнення заяви та вже наступного дня отримала всі необхідні документи для новонародженого сина. Комплексна послуга усуває потребу здійснювати до 11 візитів до установ, надавати до 37 документів та витрачати на весь процес понад 30 годин. 

З 1 січня 2020 року державний сервіс єМалятко отримали понад 11 000 українських батьків. Сервіс дозволяє отримати до 8 послуг за однією заявою у пологових будинках, відділах ДРАЦС чи ЦНАП у 31 місті України: https://bit.ly/2B8fvCu. 

Для отримання послуги потрібно мати паспорти, податкові номери батьків, медичне свідоцтво про народження та номер рахунку для зарахування допомоги.

Впровадження послуги реалізується Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Прем’єр-міністра України, Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики, Міністерства фінансів, Державної міграційної служби, Державної податкової служби та за сприяння міжнародних проєктів: програми EGAP (Швейцарська Конфедерація та Фонд Східна Європа), SURGe за підтримки Уряду Канади, проєкту EGOV4UKRAINE, що є частиною програми U-LEAD з Європою, EU4PAR, Grid Dynamics Life.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт