DZIDZIO і головні герої комедії-квесту «ДЕ ГРОШІ» склали національний тест на цифрову грамотність

  Перегляди 2334

21 жовтня 2021 року в український кінопрокат вийде комедія-квест «ДЕ ГРОШІ», створена DZIDZIOFILM за підтримки Державного агентства з питань кіно та Міністерства культури й інформаційної політики України.

За сюжетом, піаніст-авантюрист Міша, щоб знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання «ДЕ ГРОШІ» цікавить не тільки його. Усі в цьому будинку шукають гроші.

Вже зараз кожен може подивитися, як головні герої комедії-квесту перевіряють власний рівень цифрової грамотності. У відеоролику головні герої комедії-квесту — Міша (DZIDZIO), Серж (Сергій Либа) і Ріта (Анна Буткевич) — складають національний тест на цифрову грамотність для громадян Цифрограм 2.0 на порталі Дія.Цифрова освіта.

Міша, Серж і Ріта відповідають на запитання, наприклад, яку програму доцільніше використати для пошуку АЗС під час подорожі, який пристрій зручніше використати для пошуку місцезнаходження на карті під час подорожі, яка програма призначена безпосередньо для професійного редагування зображень. 

Скільки балів набрав DZIDZIO з допомогою головних героїв комедії-квесту «ДЕ ГРОШІ» і який у нього рівень цифрової грамотності — дізнайтеся в відеоролику. 

Загалом понад 400 000 користувачів менш ніж за рік почали складати національні тести на цифрову грамотність для громадян, державних службовців, медичних працівників і вчителів. Майже 800 000 українців зареєструвалися на навчання на порталі з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт