Хто увійде до складу журі Нацвідбору на Євробачення-2024: результати опитування в Дії

  Перегляди 383

Протягом тижня українці обирали в Дії, хто увійде до складу журі Нацвідбору на Євробачення-2024. Загалом в опитуванні взяли участь понад 720,8 тисяч людей.

Серед дев'яти кандидатів користувачі Дії обрали трьох фаворитів, які разом з глядачами оцінюватимуть виконавців у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024. Найбільше голосів набрали: 

  • Андрій Данилко — 315,6 тис.
  • Джамала — 170,2 тис.
  • Сергій Танчинець — 89,5 тис.

Ці три артисти отримали можливість підписати угоду з Суспільним та стати офіційними членами журі на Нацвідборі головного пісенного конкурсу. Саме вони разом з глядачами вирішать, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2024 у Швеції. 

Детальніше ознайомитися з результатами опитування можна в застосунку. Для цього виберіть Послуги — Опитування — Завершені й «Обираймо склад журі Нацвідбору на Євробачення-2024».

Нагадаємо, у грудні українці обрали додаткового — одинадцятого фіналіста Нацвідбору на Євробачення-2024 в Дії. Переможницею стала ANKA з піснею «Палала». Загалом в опитуванні взяли участь понад 300 тисяч користувачів. 

Опитування в Дії реалізується Мінцифрою спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України і Суспільним Мовленням.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт