Meta запускає Instagram Reels та Music в Україні

  Перегляди 1219

Відсьогодні українським користувачам Instagram стали доступні функції Instagram Reels та Music. 

Instagram Reels — новий формат редагування та поширення відео. Запуск є частиною глобальної стратегії Instagram, спрямованої на те, щоб зробити застосунок ще зручнішим у користуванні та навігації. Він буде впроваджуватися поступово.

Впродовж наступних тижнів усі відео тривалістю до 15 хвилин будуть доповнені креативними інструментами Reels — від швидкості та шаблонів до ретуші та накладання звуку. Відео, створені користувачем у Reels, будуть розміщуватися в окремій вкладці. Публічні ролики тривалістю до 90 секунд і надалі будуть висвітлюватися в рекомендаціях для перегляду іншими користувачами в Instagram. Додаткову інформацію про функції Reels ви можете знайти за цим посиланням.

«Команда Мінцифри понад рік вела перемовини та консультації з керівництвом Meta стосовно запуску цих функцій в Instagram. Тепер вони доступні для всіх українців. Це без перебільшення довгоочікуваний апдейт для наших користувачів. Дякуємо Meta за розвиток та адаптацію продукту для України», — зазначив Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України.

Також стала доступна функція Instagram Music, яка працює з 2018 року. Завдяки Instagram Music можна легально додавати музику з великої бібліотеки соцмережі як у Stories, так і в Reels. Як працює Instagram Music, можна прочитати за цим посиланням.

«Ми дуже раді презентувати музичні функції на платформах Facebook та Instagram, тому що вони справді необхідні нашим українським користувачам для самовираження. Ми розуміємо важливість надання популярних інструментів українцям, які хочуть продовжувати обмінюватись інформацією за допомогою наших платформ», — підкреслила Катерина Крук, керівниця з питань публічної політики для України в Meta.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт