Мінцифра навчає майбутніх адміністраторів ЦНАП

Прес-офіс
12 листопада 2020, 15:21
  Перегляди 3613

Команда Мінцифри працює над тим, щоб державний сервіс був людиноорієнтовним, комплексним, доступним та сучасним.

Саме для цього ми відкриваємо та модернізуємо ЦНАПи по всій країні, а також створюємо комфортні умови навчання для працівників ЦНАП (Центрів Дії).

За підтримки проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади, Мінцифра провела масштабне опитування працівників ЦНАП щодо організації процесу навчання, зібрала їхні побажання та рекомендації, проаналізувала наявні навчальні матеріали та розробила адаптаційний план навчання.

Навчання відбуватиметься в онлайн-форматі та міститиме 19 тем, що згруповані в 4 ключових блоки. Після кожного блоку передбачається контрольний тест, який допоможе відстежувати прогрес та перевіряти себе, а в самому кінці — підсумковий тест. Після успішного проходження навчання адміністратори будуть готові надавати послуги українцям.

“Наша задача — розширити мережу ЦНАП, щоб до 2023 року в Україні нові, сучасні Центри працювали в кожній громаді. Це не лише про будівлі, оновлений інтер’єр, техніку та інфографіки із цифрами. Насамперед це про людей, їхні професійні навички, цінності та спільну місію. Навчальна програма допоможе новим адміністраторам не лише розібратися, як влаштована сфера надання публічних послуг, а й перейняти досвід, кращі практики та цінності”, — підкреслює Людмила Рабчинська, заступниця Міністра цифрової трансформації

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт