Мінцифра офіційно відкрила центр Дія.Бізнес у Бучі з безоплатними консультаціями для підприємців

  Перегляди 1791

Побудувати країну підприємців — одна із цілей Мінцифри. Адже розвинений малий та середній бізнес є запорукою стабільності економіки й розвитку країни. 

10 грудня 2021 року відбулося офіційне відкриття центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Бучі. Відтепер підприємці Київщини зможуть отримати безоплатні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів, познайомитися з іншими підприємцями. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

Це сучасний простір площею 280 квадратних метрів для підприємців і всіх, хто планує почати бізнес. 

Центр Дія.Бізнес у Бучі розташований за адресою: провулок Олекси Тихого, 4, офіс 230. 

«Майбутнє за підприємцями та інноваторами, і наша задача — робити максимум для підтримки таких людей. Саме тому ми відкриваємо центри Дія.Бізнес. У них не лише можна отримати консультацію та пораду стосовно бізнесу, вони готують до майбутнього. Вибирайте потрібну тему, слухайте лекції, записуйтеся на консультації, розвивайте себе та власну справу», — заявив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан: «Інфраструктурна екосистема підтримки підприємців розвивається в Україні надшвидкими темпами й за найвищими стандартами. Важливо, що ми відкриваємо центр Дія.Бізнес не в столиці, а саме на Київщині, де підприємці мають більше складнощів. Новий центр Дія.Бізнес у Бучі є одним із найбільших і найгарніших».

Анна Страховська, керівниця центру Дія.Бізнес у Бучі: «Місто Буча має свою особливість — це місто-супутник Києва. Тут живе багато молодих і креативних людей. І центр Дія.Бізнес буде їм допомагати, сприяти та всіляко підтримувати в старті або розвитку власної справи». 

Трансляцію офіційного відкриття центру Дія.Бізнес у Бучі можна переглянути на Facebook-сторінках Дія, Дія.Бізнес або Дія.Бізнес І Буча.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт