Мистецтво шити: освітній серіал про професію кравчині від Мінцифри та Motrya

Прес-офіс Мінцифри
27 червня 2023, 14:43
  Перегляди 955

Як знімати мірки, створювати викрійки та вибирати інструменти для роботи? Про це — освітній серіал, який Мінцифра створила разом з українським брендом одягу Motrya. 

Після перегляду матимете чітке уявлення, який робочий день кравчині, чим відрізняється ця професія від швачки, що потрібно знати про різновиди швів та тканин. Спікерка курсу: Людмила Шварцева, керівниця швейного виробництва з 25-річним стажем роботи.

Програма містить 8 серій: від вступу у професію та ознайомлення з початком роботи до порад, як закінчити виріб.

Переглянути освітній серіал можна за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/tailor

Після перегляду можна пройти фінальний тест та перевірити свої знання. А для того, щоб закріпити їх на практиці, пропонуємо пройти симулятор з професії кравчині. Він доступний за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/simulators/tailor-simulator

Освітній серіал буде корисним як для тих, хто вже працює в індустрії, так і для початківців. На оновленій платформі Дія.Освіта є все необхідне для здобуття нових навичок, тому ніколи не пізно спробувати себе в новій сфері.

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Motrya.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт