Понад 25 тисяч українців скористались послугою єМалятко

24 вересня 2020, 12:05
  Перегляди 2238
  Перегляди 2238

Кількість батьків, які стали щасливими користувачами послуги єМалятко, збільшилась до 25300! Лише за минулий тиждень послугою скористались понад тисячу разів.

Ми раді високому рівню задоволеності послугою. 93% користувачів оцінили сервіс на «відмінно» та «добре», а за серпень задоволеність досягла 100%. Мінцифра здійснює щотижневий моніторинг та аналіз динаміки оцінок для вдосконалення сервісу і ще кращого надання послуги.  

Збільшуємо географію покриття. єМалятко доступна в 43 населених пунктах України і їх кількість постійно зростає. Це комплексна послуга 8 в 1: 2 базові (обов'язкові) та 6 на вибір.

Базові послуги: державна реєстрація народження та визначення походження дитини (якщо батьки не перебувають у шлюбі). У свідоцтві про народження буде вказана інформація про батьків малюка.

Послуги на вибір: призначення допомоги при народженні, реєстрація в державному реєстрі фізичних осіб-платників податків, призначення допомоги багатодітним сім’ям, реєстрація місця проживання дитини, присвоєння дитині унікального номера запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР) та визначення належності дитини до громадянства України.

Найбільшим попитом послуга єМалятко користується в таких регіонах: м. Київ, Харківська, Львівська, Дніпропетровська, Одеська, Волинська та Запорізька області. 

Впровадження послуги реалізується Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Прем’єр-міністра України, Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики, Міністерства фінансів, Державної міграційної служби, Державної податкової служби та за сприяння міжнародних проєктів: програми EGAP (Швейцарська Конфедерація та Фонд Східна Європа), SURGe за підтримки Уряду Канади, проєкту EGOV4UKRAINE, що є частиною програми U-LEAD з Європою, EU4PAR, Grid Dynamics Life.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт