Як IT-індустрія розвивається під час війни: технологічний подкаст

Прес-офіс Міністерства
28 вересня 2022, 08:12
  Перегляди 646

30 вересня о 18:00 експерт Мінцифри Антон Мельник візьме участь у благодійному YouTube-подкасті про роботу та навчання в IT. Він розповість про перспективи розвитку української технологічної екосистеми під час війни. А також урядові ініціативи, що сприяють зростанню ІТ-індустрії.

Протягом трьох днів, з 28 по 30 вересня, понад 55 спікерів, представників бізнесу та громадського сектору говоритимуть про те, як змінився технологічний ринок після початку вторгнення. Слухачі подкасту дізнаються більше про підготовку фахівців у ІТ, специфіку роботи з міжнародним ринком і нові підходи до налагодження якісної та продуктивної роботи.

Станьте слухачем подкасту, заздалегідь зареєструвавшись за посиланням.

Подкаст є благодійним і має на меті зібрати кошти на дві бронемашини вартістю 11 млн гривень на потреби Збройних Сил України.

Організатором YouTube-подкасту є онлайн-університет «Dotli» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Благодійного фонду Сергія Притули, інноваційного парку UNIT.City, Асоціації «IT Ukraine», ІТ-компанії «SoftServe», джоб-порталу Robota.ua, медіа MC.Today, VECTOR і Dev.ua, а також PR-редакція «Kirilllenka».

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт