Ефективне підсилення на передовій: Армія дронів передала ще 606 безпілотників для контрнаступу

  Перегляди 660

Безпілотники вже довели свою ефективність на передовій. Вони зберігають життя військовим, допомагають виявляти позиції ворога та знищувати техніку. Проте, щоб здобути значну перевагу на полі бою, необхідно максимально збільшувати кількість дронів на фронті. Адже за добу Сили оборони втрачають у середньому 10–15 БПЛА. 

Спільно з Держспецзв’язку в межах проєкту Армія дронів відправляємо на передову ще 606 безпілотників: 

  • 150 коптерів Mavic 3E 

  • 423 коптери  Matrice

  • 5 комплексів «Лелека» (в одному комплексі — 3 БПЛА)

  • 18 коптерів «Кажан» 

Безпілотники Mavic допоможуть захисникам і захисницям оперативно виявляти техніку, визначати, куди переміщуються окупанти, та коригувати артилерію по позиціях ворога. Ці дрони знімають відео у форматі 4К, що дає можливість розвідувати позиції росіян, не наражаючи на небезпеку життя військових. 

Коптери Matrice дозволять знайти найбільш замасковані позиції росіян, оперативно отримати інформацію та відпрацювати по них артилерією. 

Розвідувальні комплекси «Лелека» дозволять нашим військовим непомітно залітати в тил ворога та відслідковувати кожен крок окупантів. Такі безпілотники вже зараз працюють на передовій і допомагають вистежувати переміщення окупантів як на тимчасово окупованих землях, так і на території росії.

Ударний коптер «Кажан» розганяється до 120 кілометрів за годину, саме тому його майже неможливо збити. Крім того, безпілотник має камеру з тепловізором, тож ефективно працює вночі. 

Продовжуємо забезпечувати дронами всі напрямки фронту, щоб зберегти життя наших військових та наблизити перемогу.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт