Модернізація Єдиної міжвідомчої інформаційної системи для набору іноземних студентів: оголошено тендер

  Перегляди 328

У межах проєкту DT4UA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер на послуги з модернізації Єдиної міжвідомчої інформаційної системи щодо набору іноземних вступників до закладів вищої освіти.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України реалізується експериментальний проєкт для організації набору до закладів вищої освіти та навчання (стажування) іноземців та осіб без громадянства в онлайн форматі.  

Під час роботи з модернізації системи в 2021-2023 роках виявили, що необхідно розробити додатковий важливий функціонал, який підвищить контроль та безпеку перебування іноземців в Україні.

У межах тендера переможець працюватиме над модернізацією електронних кабінетів різних учасників системи, зокрема Служби безпеки, Міністерства закордонних справ та Державної прикордонної служби.

Подати заявку на участь у тендері можна до 29 квітня 2024 року. 

Детальні умови участі та технічні вимоги можна знайти на порталі публічних закупівель естонії за посиланням: https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/6296976/general-info

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт